Dit ben ik.

Richard Driessen

Richard Driessen

Positie Fotograaf

Bedankt voor het bezoeken van mijn website. Ik zal kort even vertellen wie ik ben. Mijn naam is Richard Driessen. Getrouwd met Lieveke en ben woonachtig in het Limburgse Heythuysen. Mijn passie voor fotografie begon ongeveer in 2007. In het begin deed ik vooral urbex fotografie. Maar op een gegeven moment vond ik het niet meer leuk. Na lang wikken en wegen uiteindelijk besloten om mijn kennis te vergroten en daarom ben ik begonnen aan de Fotovakschool.Deze heb ik in januari met succes afgesloten. Hier heb ik voor het eerst kennis gemaakt met modellenfotografie. Dat is me zo goed bevallen dat ik besloten heb om daar mee verder te gaan.Voor vragen of iets dergelijks mogen jullie me altijd mailen. Veel plezier en geniet van de foto's. Richard